Connect with us

Spiritual

SEMNIFICAȚIA VISELOR: AFLĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT ÎN MINTEA TA!

 

Ai avut de curând un vis care te-a pus pe gânduri? Citește aceste semnificații și află ce se întâmplă în subconștientul tău!

Visele sunt în general rezultatul activității subconștientului nostru. Ele apar atunci când ne așteptăm mai puțin, și visăm în 90% din cazuri ceva ce ne macină sau ceva ce ne-a marcat în viața de zi cu zi. În vis, pot apărea spre exemplu și persoane văzute pe stradă, ale căror chipuri subconștientul le reține și le reproduce în anumite ipostaze atunci când visăm. Acesta este oarecum un sinonim al senzației de deja-vu.

Ca rezultat al reflexelor brute cu care ne naștem și sunt moștenite genetic pe care le maifestă creierul la nivelul subconștientului, apar visele cu un anumit rol de „mesager”. Acestea de cele mai multe ori au rol defensiv. Ca un exemplu de reflex moștenit genetic la mamifere putem menționa vânatul ca fiind cel mai simplu, sau frica de a fi vânat.

 

Ce înseamnă când visezi șerpi?

Aceasta este o întrebare care stârnește atât curiozitate, cât și măcinare. Șarpele semnifică așa-zisa “parșivitate” prin caracterul său viclean, cu ajutorul căruia acesta își pradă hrana. Interpretarea unui asemenea vis poate fi destul de dificilă, deoarece există nenumărate controverse asupra acestui subiect. Se spune că acest vis simbolizează lucruri precum defăimarea, înșelăciunea, ura sau trădarea. Șarpele reprezintă de asemenea simbolul subconștientului, acesta indică faptul te afli în procesul de vindecare și rezolvare al problemelor care te macină în viața de zi cu zi.

Șarpele simbolizează, de altfel și o parte de caracter a omului care îl visează, mai exact partea sălbatică, dar totuși stăpânită în viața de zi cu zi.

Acest tip de vis este foarte greu de interpretat din prisma faptului că depinde foarte mult de ipostaza în care târâtoarea apare în vis. Mai exact, acesta poate apărea în ipostaza în care protagonistul visului (dvs.) calcă pe târâtoare, ceea ce se spune că semnifică faptul că protagonistul are priteni fideli. Alt exemplu de ipostază poate fi cea în care șarpele apare din iarbă, ceea ce poate însemna un potențial noroc în dragoste. Șarpele poate indica de asemenea și frustrarea persoanei care îl visează cauzată de neexploatarea unei resurse.

Un aspect ce trebuie reținut este acela că șerpii apar în vis în momente de tranziție sau, uneori, de transformare. Sigmund Freud a menționat în cadrul teoriilor sale legate de interpretarea viselor că acesta poate însemna un simbol falic.

Ce înseamnă atunci când visezi bani?

Este un vis care poate fi interpretat în câteva feluri diferite, în funcție de momentul și modul în care banii sunt prezenți și evidențiați în cadrul visului.

Atunci când primim bani: primirea banilor în timpul unui vis este strict legată de cum gestionăm succesul pe partea financiară, e legat de valorile morale și cel mai important, primirea banilor semnifică încredere în sine și de asemenea puterea psihică, aceasta fiind mai mult sau mai puțin manifestată. Cert este că acea putere există și este acolo gata de a fi folosită, fapt pe care se bazează încrederea în sine.

Găsirea banilor pe drum, sau într-un loc anume. Acest vis semnifică că veți scăpa de o grijă ce vă frământă extrem de mult și este legată de partea financiară.

Ce înseamnă atunci când visezi apă?

Ei bine, apa este un element ce semnifică pacea și liniștea. Apa ne dă viață și tot ea ne menține în viață. Dacă în vis apa curge normal, atunci visul are semnificații pozitive. Dacă în schimb apa se manifestă ca fiind agresivă și producând daune, aceasta prevestește un pericol ce urmează să apară în viitorul apropiat.

Apa limpede simbolizează starea de euforie, fericirea, împlinirea pe toate planurile, iar cea tulbură simbolizează o întorsătură pe toate planurile, un moment nefericit al vieții (apar în vis catastrofe produse de apă).

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă?

Visul în care apari însărcinată poate fi interpretat drept o dorință interioară care lucrează în subconștientul tău. Se poate ca unele femei să fi avut avorturi spontane și să fi rămas cu dorința neîndeplinită de a deveni mamă. Dacă te trezești fericită după ce visezi că ești gravidă înseamnă că urmează o perioadă favorabilă în viața ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spiritual

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU INIMILE FRÂNTE

 

Nimeni nu îți spune că inima ta va fi frântă de nenumărate ori înainte de a fi cu adevărat fericită.

Întotdeauna viața te va uimi în cele mai incredibile moduri însă, de multe ori îți va frânge inima într-un mod complet neașteptat. Oamenii spun că viața ne oferă lecții care ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem, să ne transformăm, însă nimeni nu ne avertizează că vom trece prin durere și tristețe, vom fi nevoiți să depășim obstacole dificile, să urcăm munți ale căror culmi par de neatins și să învățăm să fim bine cu noi înșine. Nimeni nu ne va spune că trebuie să luptăm zi de zi, să nu ne pierdem niciodată speranța și să iubim viața așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Nimeni nu îți spune că inima ta va fi frântă de nenumărate ori înainte de a fi cu adevărat fericită.

Nimeni nu te învață cum să treci prin toate momentele grele pentru că nimeni nu știe câtă durere și suferință trebuie să înduri. Nimenu nu știe cât de sensibil este sufletul tău. Nimeni nu știe câte nopți albe ai. Nimeni nu știe cât de tristă îți este inima.

Indiferent de cum este călătoria ta, ți-am pregătit o rugăciune puternică pentru a te ajuta să readuci liniștea și pacea în viața ta. Nu îți pierde speranța că în curând va fi mai bine. Ai încredere în Univers și în planul lui divin.

 

Mă rog să nu fiu nevoită să mă târăsc prin viață zeci de ani doar pentru a găsi locul unde trebuie să fiu.

Mă rog să nu fiu nevoită să lupt singură doar pentru a calmă tot haosul din mintea mea.

Mă rog să pot să îmi înțeleg toate sentimentele, stările și emoțiile. Mă rog să mă accept pentru ceea ce sunt.

Mă rog să pot îndura tăcerea ce îmi apasă sufletul.

Mă rog să nu am nevoie să mă pierd din nou doar pentru a găsi o mică bucată de fericire în această lume.

 

Mă rog să nu mai am nevoie să trec din nou prin trauma doar pentru a învăța să am grijă de inima mea.

Mă rog să nu îmi pierd speranța în oameni. Să fiu în continuare capabilă să văd binele din sufletele altora, chiar dacă am fost rănită.

Mă rog să pot privi înapoi în trecutul meu și să depășesc durerea pentru a vedea doar amintirile frumoase.

Mă rog că orice momente dificile care mă așteaptă să fie de scurtă durată și să mă învețe lecții importante.

Mă rog să mai pot crede în puterea vindecării.

Mă rog ca, oricât de tare voi cădea la pământ dată viitoare, să găsesc curaj în inima mea să mă ridic și să îmi continui drumul.

Mă rog să am încredere în tine, Doamne, și să îți urmez planul divin.

Continue Reading

Trending