Connect with us

General

ELIMINĂ ENERGIA NEGATIVĂ DIN CASA TA CU ACESTE 6 TRUCURI OFERITE DE UN CĂLUGĂR BUDIST

Locuința ta înseamnă mai mult decât o simplă casă. Este locul cel mai drag de pe pământ. În toate încercările și necazurile, casa este limanul sufletului.

 

Ne aflăm într-una dintre cele mai întunecate perioade ale anului, când Soarele își face simțită prezența foarte rar, iar nopțile sunt lungi și reci.

Energia negativă ne poate pătrunde în casă în atât de multe moduri la care nici nu ne așteptăm; însă nu este foarte important modul în care această energie negativă intră în casa ta – ceea ce este important este să scapi de ea cât mai repede cu putință. Cum poți face asta? Prin efectuarea a câtorva ritualuri simple.

Eliminând energia negativă din casă vei restabili echilibrul și armonia în căminul tău.

Există câteva situații când repetarea următoarelor ritualuri este necesară:
– cineva a fost bolnav;
– ai fost vizitată de mai mulți oameni;
– te-ai mutat într-o locuință nouă;
– ți se întâmplă mereu mici accidente.

Iată câteva trucuri eficiente oferite de un călugăr budist pentru a elimina energia negativă din casă în 2021:

1. Arde salvie, tamaie și copal

Aceasta este una dintre cele mai vechi, mai rapide și mai eficiente modalități de a îți curăța de energia negativă spațiul în care locuiești. Pentru ca această curățare să fie una ca la carte, trebuie să deschizi ușa de la intrare și toate ferestrele din casă.

Aprinde salvia, tămâia sau copalul și lasă să ardă pentru câteva clipe astfel încât să înceapă să scoată fum. Apoi stinge flacăra și începe să te plimbi prin casă – începe cu cel mai îndepărtat colț și apoi îndreaptă-te către ferestre și, în cele din urmă, către ușa de la intrare.

2. Presară sare în colțuri și pe ramele ferestrelor

Lasă sarea în aceste locuri timp de 48 de ore astfel încât să absoarbă energia negativă. Apoi nu îți rămâne decât să aspiri sau să maturi sarea și să o arunci. Pentru o protecție suplimentară, macină puțin șofran și amestecă-l cu sare.

Următorul pas: curăță bine ușile și ferestrele casei folosind un amestec de suc de lămâie, sare și oțet alb.

3. Folosește cristale pentru protecție

Turmalina neagră absoarbe energia negativă. Poți așeza acest cristal în fiecare colț din cameră – astfel încât să construieșți un scut protector pentru a preveni pătrunderea energiei negative în locuință.

Turmalina absoarbe și energia electromagnetică – poate fi pusă în apropierea routerului de internet, a televizorului, computerului și a altor dispozitive.

4. Folosește sunete

Un spațiu liniștit atrage energia negativă, motiv pentru care sunetul este o metodă de curățare incredibil de puternică. Poți folosi un clopoțel cu care să te plimbi prin casă, poți atârna prin diverse locuri tuburi sonore metalice sau poți asculta muzica ta preferată.

5. Stabilește o nouă intenție pentru casa ta

Stabilește o intenție specifică pentru casa ta. Cum vrei să te simți acasă?

Exemplu: „Intenția mea este să curăț energia negativă din casă astfel încât să fiu concentrată și productivă” sau „Intenția mea este să elimin energia fostului meu prieten și să mă simt din nou liniștită.” Rostește intenția cu voce tare pentru a trimite în Univers gândurile tale.

6. Exploatează puterea imaginației

Imaginează-ți o lumină strălucitoare, aurie, în interiorul inimii tale. Pe măsură ce inspiri profund, extinde această lumină până când ea iese din corpul tău. Acum răspândește această lumină în spațiul în care ești, în casa ta, cu intenția ca toată energia negativă să fie eliminată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending