Connect with us

Horoscop

De ce credem in Astrologie

 

Deși astrologia nu este o religie, oferă confort, credință și o înțelegere mai profundă a lumii în care trăim. Interpretările oferă adesea asigurări cu privire la viitorul cuiva, dar, mai important, ele ar trebui să ne arate o modalitate de a ne rezolva problemele și de a ne îmbunătăți. relațiile noastre cu partenerii, familia și prietenii noștri și, în principal, instrumente pentru a ne întâlni și a descoperi propriile noastre lumi interioare într-o lumină diferită.

 

Astrologia susține că nimic în viață nu este întâmplător și tot ceea ce ni se întâmplă se întâmplă dintr-un anumit motiv. Astrologia ne poate oferi câteva răspunsuri bune cu privire la motivul pentru care ni se întâmplă aceste lucruri și ne ghidează pe pașii noștri înainte. În acest fel, astrologia îi ajută pe oameni să se înțeleagă mult mai bine pe ei înșiși și pe lumea din jurul lor.

 

Astrologia funcționează, astrologii nu. Majoritatea oamenilor care vizitează astrologii sau își citesc horoscoapele în mod regulat, ajung să aibă o senzație de împlinire și satisfacție oarecum asemănătoare euforiei. Acest lucru nu înseamnă că astrologii au prezis cu exactitate viitorul sau prezentul indivizilor pe baza datelor horoscopului lor, dar înseamnă că a avea o distribuție a horoscopului poate fi de fapt o experiență foarte împlinitoare.

 

Pământul este poziționat sub constelațiile care erau cunoscute drept semnele noastre stelare cu milenii în urmă. Deși semnele nu mai coincid cu constelațiile, suntem încă sub influența anotimpurilor și a mișcărilor planetare la fel ca atunci. Mulți oameni își urmăresc horoscopul cu sârguință și cred în semnificațiile semnelor lor astrologice. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece astrologia este foarte populară și toată lumea din lume știe care sunt datele și semnele horoscopului lor. Oamenilor le place să citească prognozele semnelor horoscopului și acest lucru duce adesea la schimbări în personalități, comportamente și procese de luare a deciziilor.

 

Astrologia poate fi un adevărat salvator, deoarece vă informează în avans despre obstacolele și problemele viitoare. Depinde de tine dacă vrei să crezi sfaturile și precauțiile sugerate într-o citire a horoscopului și să te salvezi de durere fără să faci mare lucru. Iată prima ta problemă – Nu există mântuire „fără a face multe”. Aceasta este principala problemă a abordării citirilor grafice – toată lumea trebuie să depună un efort puternic pentru a schimba lucrurile în viața lor.

 

Unii oameni cred în astrologie pentru că alții înaintea lor au făcut-o și curiozitatea este o natură umană de bază, dar cu cât sunt atrași mai mult în astrologie, cu atât lucrurile devin mai clare. Datele zodiacale, semnele. Putem asocia semnele zodiacale cu aproape toate aspectele vieții noastre și vom vedea că sunt cu adevărat perspicace și corecte. Horoscoapele noastre sunt unice și ne pot ajuta să ne găsim și să ne dezvăluim punctele forte, punctele slabe, precum și calitățile noastre naturale.

 

Astrologia ne poate ajuta, de asemenea, să găsim ce relații sunt compatibile – și care nu. Compatibilitatea horoscopului ne poate îmbunătăți relațiile cu alte semne zodiacale. Cunoscându-vă potențialul amoros, puteți folosi cât mai bine oportunitățile și puteți lua măsurile adecvate care să conducă la o dragoste fericită sau o viață căsătorită.

 

Astrologia ia în considerare două aspecte majore – potențialul nostru de naștere și efectele planetelor și stelelor asupra horoscopului nostru personal. Ne poate ajuta să alegem cariera potrivită și calea educațională pentru a face o viață bună și de succes.

 

Nu în ultimul rând, credem în astrologie pentru că este vorba despre noi. Horoscopul meu este ca un plan al vieții mele care a fost creat tocmai în momentul în care m-am născut. Asta înseamnă că harta mea natală este aproape la fel de unică ca amprentele mele digitale. Plasarea fiecărei planete în horoscopul meu poate dezvălui multe despre personalitatea și destinul meu.

 

Astrocartografia este o metodă de astrologie locațională care pretinde că identifică condițiile de viață diferite prin diferențele de locație geografică. Potrivit informațiilor, comparând harta natală cu diferite zone ale lumii, puteți determina zona în care veți avea cel mai mare succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Horoscop

Adevarul despre astrologie

„Crezi în astrologie?”

Aceasta este o întrebare frecventă care provoacă automat multe alte întrebări despre ea. Este astrologia un sistem de credințe? O religie? O femeie cu un turban și o minge de cristal? Din fericire pentru noi, astrologii, nu este nimic din cele de mai sus. Deși trebuie să ai o anumită perspectivă asupra problemei și să crezi în altceva decât chestiunile noastre practice, pământești, pentru a respecta această știință aruncată, în nucleul ei, nu este un sistem de credințe, ci mai degrabă un limbaj care ne ajută să înțelegem simbolismul în sine. Ceea ce CREDEM aici se bazează pe secole și milenii de experiență și informații adunate despre modul în care ne conectăm la Univers în sincronicitate. Fiecare planetă, casă, punct arab sau semn zodiacal are simbolismul ei și este inspirant să-i oferim o bază științifică prin cercetări intense, analize statistice ample și amănunțite, luând în considerare toți factorii importanți. Acesta este ceva la care societatea astrologică se angajează într-un efort continuu de a-i readuce demnitatea pierdută pe parcurs.

Da, trebuie să ai o minte deschisă pentru a studia astrologia, dar încă nu este un sistem de credințe insuflat în care te vei afla, ci doar un răspuns la domeniul de informații în care trăim.

În antichitate, astrologia era rezervată celor suficient de norocoși pentru a obține o educație și cunoștințe adecvate despre entitățile cerești și geometria proiecțiilor planetare. A fost o parte comună a cunoașterii în mințile educate, cei care au studiat știința, fizica și astronomia. Numele său este derivat din cuvântul logos, care înseamnă ordine, discurs și rațiune, rădăcina cuvântului nostru „logică” de astăzi. Veți găsi aceeași rădăcină în psihologie, ecologie, geologie etc. A fost odată considerat un studiu al stelelor și a fost inseparabilă de astronomia care pare să fie omologul ei al științei actuale de astăzi. Deși este ușor să-ți calculezi harta natală chiar acum, acest lucru nu a fost cazul cu secole în urmă și a necesitat multe cunoștințe și abilități practice pentru a găsi pozițiile detaliate ale caselor și planetelor pentru un anumit moment în timp. Acesta a fost odată ceva ce numai astronomii au putut să facă.

Cu puternice curente de credințe colective, religie și frică, astrologia și-a pierdut locul în studiile comune, deoarece a fost folosită pentru a „prevesti viitorul” și a intrat automat în categoria vrăjitoriei, tonul pe care îl poartă și astăzi ca propria cruce. Oricât de tentant ar fi să-l studiezi, unii vor rămâne sceptici din cauza concepției colective despre aceasta ca fiind în conflict cu religia și credința comună că este, la urma urmei, imposibil de prezis viitorul. Fundamentul său nu este științific, deși studii atente și detaliate ale simbolismului său pot dovedi că are dreptate. Dar cum se deschid acele uși grele cu atât de mult resentimente față de imaginile sale „minge de cristal și turban”?

Tonul mistic al pseudoștiinței noastre minunate a fost abuzat de secole, deoarece dă un sentiment de putere celui care face predicții asupra simplilor muritori care vin după sfaturi. Deoarece Soarele este în detriment în Vărsător (semnul astrologiei), vedem că problemele ego-ului tind să înflorească aici și să se extindă la contexte sociale care sunt mult mai mari decât rolul său principal. Dacă cineva începe să-l examineze jucăuș și din punctul de vedere al curiozității copilărești (Soarele), este un loc special plin de surprize care nu este deloc atât de mistic. Poate fi înfricoșător să înțelegem că există o sincronicitate subliniată în viața noastră, pentru că lucrurile par să iasă din controlul nostru rațional cu această cunoaștere, dar este, de asemenea, eliberator să găsim informații despre noi înșine care pot ajuta la creșterea personală prin înțelegerea lumii, alți oameni și noi înșine. Fiecare abordare holistică a corpului nostru și a bunăstării emoționale, precum și anumite ramuri ale psihologiei, gravitează în jurul aceluiași simbolism pe care îl oferă astrologia în nucleul său.

În realitate, nu are nimic de-a face cu vreo religie sau credință specifică, decât cu aceea că lucrurile din această lume sunt într-un fel conectate. Știința a crescut prin minți deschise care au luat idei ciudate și le-au găsit conectate cu gândul general și adevărate. Imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla dacă fiecare om de știință ar accepta șansa că există ceva adevăr în fundamentele astrologice și ar face cercetări studioase asupra problemelor sale înainte de a condamna căile sale. Când spunem „studios”, ne referim la bazat pe principiile sale reale și suficient de detaliat pentru a vedea dacă într-adevăr „funcționează”, ghidat de un profesor adecvat prin proces.

Datorită rolului său mistificat în istorie, astrologia poartă numeroase declanșatoare a ceea ce ne temem că vom descoperi. Scufundarea în ea necesită curaj, deoarece nu știm niciodată ce am putea găsi. Pe de altă parte, ne trăim DEJA diagramele în fiecare zi și viețile noastre nu sunt schimbate instantaneu prin cunoașterea că există simbolism în ele. Da, fiecare hartă natală are o casă a opta, casa morții. Și vom muri cu toții, așa cum toți avem al optulea conducător al casei noastre. De fapt, este posibil să nu ți se întâmple nimic nou atunci când începi să te întrebi dacă există ceva în asta, pseudoștiința pe care oamenii o studiază de mii de ani.

Condusă de Vărsător, simbolismul arată că Astrologia este un instrument de a ne ridica conștiința la un alt nivel, de a evolua și de a înțelege conexiunile dintre diferite situații din viața noastră care nu păreau conectate în trecut. Totuși, nu ar trebui să uităm că Saturn este conducătorul tradițional al Vărsătorului, iar simbolismul său se reduce la granițe și limitări. Cei care se simt respins de ideea de simbolism semnificativ au propriile limite în minte. Când va veni momentul potrivit, ei vor descoperi că chiar și emoțiile negative vorbesc despre legăturile lor cu problema simbolismului pe care au ales să nu o observe și vor începe să se vindece, în orice direcție care este potrivită pentru propriul lor suflet.

Oricare ar fi relația noastră cu această pseudoștiință abandonată, cu toții ar trebui să ținem cont de un lucru important. Fiecare graniță și resentimente la un sceptic ar trebui să fie respectate de un astrolog. Așa cum fiecare credință personală a unui astrolog ar trebui respectată de un sceptic. Acest lucru nu are nimic de-a face cu „a crede în ea”, ci cu respectarea diferitelor credințe ale unei alte ființe umane. Indiferent de partea ecuației pe care te afli, vezi umanul din fața ta înainte de a judeca și realizezi că toți suntem conectați, cu sau fără astrologie.

Continue Reading

Trending