Connect with us

Horoscop

Compatibilitatea in dragoste ale semnelor zodiacale

Nu există semne zodiacale incompatibile în astrologie, ceea ce înseamnă că oricare două semne sunt mai mult sau mai puțin compatibile. Două persoane ale căror semne zodiacale sunt foarte compatibile se vor înțelege foarte ușor, deoarece sunt pe aceeași lungime de undă. Însă, persoanele ale căror zodii sunt mai puțin compatibile, vor trebui să aibă mai multă răbdare și tact pentru a obține o relație fericită și armonioasă.

După cum știm cu toții, semnele zodiacale aparțin a patru elemente:

Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Apă: Rac, Scorpion, Pești

Semnele care au același element sunt compatibile în mod natural, deoarece se înțeleg cel mai bine și, în plus, Aerul este foarte compatibil cu Focul, iar Apa este foarte compatibilă cu Pământul. Cea mai puternică atracție este așteptată în semnele opuse și potențialul lor este întotdeauna mare. Sinastria este o ramură a astrologiei în care două hărți natale sunt comparate pentru a determina calitatea legăturilor amoroase dintre semnele zodiacale. Sinastria sau un horoscop relațional poate fi un instrument util pentru partenerii care doresc să cunoască punctele forte și punctele slabe ale relației lor. Compararea semnelor poate ajuta, de asemenea, la o mai bună înțelegere a partenerului, ceea ce va duce la o relație mai bună.

Următoarea este o diagramă care arată compatibilitatea cu dragostea astrologiei a semnelor zodiacale. Aruncă o privire la grafic și vezi care semne zodiacale sunt cele mai bune împreună!

Pentru a citi graficul de compatibilitate cu semnele zodiacale, pur și simplu găsește semnul tău zodiacal în coloana din stânga și vezi dimensiunea inimii situată în coloana care corespunde semnului zodiacal al partenerului tău. Cu cât inima este mai mare, cu atât este mai mare compatibilitatea ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Horoscop

Adevarul despre astrologie

„Crezi în astrologie?”

Aceasta este o întrebare frecventă care provoacă automat multe alte întrebări despre ea. Este astrologia un sistem de credințe? O religie? O femeie cu un turban și o minge de cristal? Din fericire pentru noi, astrologii, nu este nimic din cele de mai sus. Deși trebuie să ai o anumită perspectivă asupra problemei și să crezi în altceva decât chestiunile noastre practice, pământești, pentru a respecta această știință aruncată, în nucleul ei, nu este un sistem de credințe, ci mai degrabă un limbaj care ne ajută să înțelegem simbolismul în sine. Ceea ce CREDEM aici se bazează pe secole și milenii de experiență și informații adunate despre modul în care ne conectăm la Univers în sincronicitate. Fiecare planetă, casă, punct arab sau semn zodiacal are simbolismul ei și este inspirant să-i oferim o bază științifică prin cercetări intense, analize statistice ample și amănunțite, luând în considerare toți factorii importanți. Acesta este ceva la care societatea astrologică se angajează într-un efort continuu de a-i readuce demnitatea pierdută pe parcurs.

Da, trebuie să ai o minte deschisă pentru a studia astrologia, dar încă nu este un sistem de credințe insuflat în care te vei afla, ci doar un răspuns la domeniul de informații în care trăim.

În antichitate, astrologia era rezervată celor suficient de norocoși pentru a obține o educație și cunoștințe adecvate despre entitățile cerești și geometria proiecțiilor planetare. A fost o parte comună a cunoașterii în mințile educate, cei care au studiat știința, fizica și astronomia. Numele său este derivat din cuvântul logos, care înseamnă ordine, discurs și rațiune, rădăcina cuvântului nostru „logică” de astăzi. Veți găsi aceeași rădăcină în psihologie, ecologie, geologie etc. A fost odată considerat un studiu al stelelor și a fost inseparabilă de astronomia care pare să fie omologul ei al științei actuale de astăzi. Deși este ușor să-ți calculezi harta natală chiar acum, acest lucru nu a fost cazul cu secole în urmă și a necesitat multe cunoștințe și abilități practice pentru a găsi pozițiile detaliate ale caselor și planetelor pentru un anumit moment în timp. Acesta a fost odată ceva ce numai astronomii au putut să facă.

Cu puternice curente de credințe colective, religie și frică, astrologia și-a pierdut locul în studiile comune, deoarece a fost folosită pentru a „prevesti viitorul” și a intrat automat în categoria vrăjitoriei, tonul pe care îl poartă și astăzi ca propria cruce. Oricât de tentant ar fi să-l studiezi, unii vor rămâne sceptici din cauza concepției colective despre aceasta ca fiind în conflict cu religia și credința comună că este, la urma urmei, imposibil de prezis viitorul. Fundamentul său nu este științific, deși studii atente și detaliate ale simbolismului său pot dovedi că are dreptate. Dar cum se deschid acele uși grele cu atât de mult resentimente față de imaginile sale „minge de cristal și turban”?

Tonul mistic al pseudoștiinței noastre minunate a fost abuzat de secole, deoarece dă un sentiment de putere celui care face predicții asupra simplilor muritori care vin după sfaturi. Deoarece Soarele este în detriment în Vărsător (semnul astrologiei), vedem că problemele ego-ului tind să înflorească aici și să se extindă la contexte sociale care sunt mult mai mari decât rolul său principal. Dacă cineva începe să-l examineze jucăuș și din punctul de vedere al curiozității copilărești (Soarele), este un loc special plin de surprize care nu este deloc atât de mistic. Poate fi înfricoșător să înțelegem că există o sincronicitate subliniată în viața noastră, pentru că lucrurile par să iasă din controlul nostru rațional cu această cunoaștere, dar este, de asemenea, eliberator să găsim informații despre noi înșine care pot ajuta la creșterea personală prin înțelegerea lumii, alți oameni și noi înșine. Fiecare abordare holistică a corpului nostru și a bunăstării emoționale, precum și anumite ramuri ale psihologiei, gravitează în jurul aceluiași simbolism pe care îl oferă astrologia în nucleul său.

În realitate, nu are nimic de-a face cu vreo religie sau credință specifică, decât cu aceea că lucrurile din această lume sunt într-un fel conectate. Știința a crescut prin minți deschise care au luat idei ciudate și le-au găsit conectate cu gândul general și adevărate. Imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla dacă fiecare om de știință ar accepta șansa că există ceva adevăr în fundamentele astrologice și ar face cercetări studioase asupra problemelor sale înainte de a condamna căile sale. Când spunem „studios”, ne referim la bazat pe principiile sale reale și suficient de detaliat pentru a vedea dacă într-adevăr „funcționează”, ghidat de un profesor adecvat prin proces.

Datorită rolului său mistificat în istorie, astrologia poartă numeroase declanșatoare a ceea ce ne temem că vom descoperi. Scufundarea în ea necesită curaj, deoarece nu știm niciodată ce am putea găsi. Pe de altă parte, ne trăim DEJA diagramele în fiecare zi și viețile noastre nu sunt schimbate instantaneu prin cunoașterea că există simbolism în ele. Da, fiecare hartă natală are o casă a opta, casa morții. Și vom muri cu toții, așa cum toți avem al optulea conducător al casei noastre. De fapt, este posibil să nu ți se întâmple nimic nou atunci când începi să te întrebi dacă există ceva în asta, pseudoștiința pe care oamenii o studiază de mii de ani.

Condusă de Vărsător, simbolismul arată că Astrologia este un instrument de a ne ridica conștiința la un alt nivel, de a evolua și de a înțelege conexiunile dintre diferite situații din viața noastră care nu păreau conectate în trecut. Totuși, nu ar trebui să uităm că Saturn este conducătorul tradițional al Vărsătorului, iar simbolismul său se reduce la granițe și limitări. Cei care se simt respins de ideea de simbolism semnificativ au propriile limite în minte. Când va veni momentul potrivit, ei vor descoperi că chiar și emoțiile negative vorbesc despre legăturile lor cu problema simbolismului pe care au ales să nu o observe și vor începe să se vindece, în orice direcție care este potrivită pentru propriul lor suflet.

Oricare ar fi relația noastră cu această pseudoștiință abandonată, cu toții ar trebui să ținem cont de un lucru important. Fiecare graniță și resentimente la un sceptic ar trebui să fie respectate de un astrolog. Așa cum fiecare credință personală a unui astrolog ar trebui respectată de un sceptic. Acest lucru nu are nimic de-a face cu „a crede în ea”, ci cu respectarea diferitelor credințe ale unei alte ființe umane. Indiferent de partea ecuației pe care te afli, vezi umanul din fața ta înainte de a judeca și realizezi că toți suntem conectați, cu sau fără astrologie.

Continue Reading

Trending