Connect with us

Horoscop

CELE 3 ZODII NOROCOASE ALE LUNII IULIE 2021. EȘTI CURIOASĂ DACĂ TE AFLI PRINTRE ELE?

Iată care sunt cele 3 semne norocoase ale lunii iulie 2021. Ești curioasă dacă te numeri printre ele?

Cu energie divină primită de la Univers, încredere și multe dorințe pe care vrem să le vedem împlinite, intrăm intr-o lună aproape magică. Iulie, a șaptea lună a anului 2021, pare să fie așa cum ne dorim noi. Astrele sunt de partea noastră și ne ajută să vindecăm răni din trecut, să ne ascultăm sufletul astfel încât să ne cunoaștem mai bine și să ne continuăm această călătorie minunată prin viață mai entuziasmați ca niciodată.

Scânteile din Univers ne iau pe nepregătite și ne aduc câteva surprize neașteptate încă de la primele zile ale lunii. Acum este timpul să ne eliberăm sufletele cu adevărat și să învățăm să îi permitem destinului să ne arate ce are pregătit pentru noi, având încredere în divinitate că ne va duce exact acolo unde trebuie să fim.

Iată care sunt cele 3 semne norocoase ale lunii iulie 2021. Ești curioasă dacă te numeri printre ele?

 

Rac – Te simți plină de energie, puternică și ai foarte multă încredere în tine

Bine ai venit în luna iulie, draga mea născută în zodia Rac. Luna trecută a început sezonul tău. Toți oamenii și-au simțit sufletele inundate de frumoasa nostalgie de vară, de amintiri frumoase din copilărie, de momente speciale petrecute alături de oamenii dragi.

Ești un semn emotiv și sensibil, iar în curând Luna Nouă va fi în semnul tău – acesta este un moment bun pentru noi începuturi, așa că profită de următoarele zile pentru a îți scrie pe o agendă obiectivele, atât profesionale, cât și personale. Păstrează-le undeva unde să le vezi astfel încât în fiecare zi să te simți motivată să îți transformi visurile în realitate. Folosește puterea magică a lunii pentru a avea grijă de sufletul tău.

Este timpul să străluceșți. Trăiește viața pe care ți-o dorești, bucură-te de fiecare lucru mărunt și învață să fii recunoscătoare Universului pentru tot ce ai.

 

Scorpion – Îți testezi limitele și îmbrățișezi schimbarea

Este posibil să descoperi că anumite aspecte ale vieții tale te împiedică să îți împlinești anumite visuri profesionale, așa că alegi să faci câteva schimbări neașteptate care să te ajute să fii împlinită pe toate planurile și să împaci și capra, și varza.

În a doua parte a lunii ești foarte concentrată asupra relației pe care o ai cu tine însăți. Înveți să te asculți astfel încât să descoperi ce te face fericită și care este drumul tău în viață. Renunță la ideile învechite și apucă-te de experiențe spontane, gândește în afara zonei de confort și deschide-ți inima către necunoscut fără nicio frică.

Dacă te-ai plictisit de rutină, este timpul să te îndrăgostești. Finalul lunii iulie poate aduce o anumită spontaneitate și destul de mult entuziasm în viața ta. Te vei simți ca în al nouălea cer. Dacă ești singură, acum este momentul perfect pentru a întâlni o nouă persoană.

 

Pești – Creezi amintiri minunateIulie a putea fi luna în care lucrurile devin cu adevărat minunate pentru tine. Nu ai un plan bine stabilit pentru această perioadă; tot ce știi este faptul că îți dorești să te distrezi și să creezi amintiri la care să te întorci peste ani și ani cu zâmbetul pe buze.

Latura artistică este în plină dezvoltare, profită de ea nu doar în ceea ce privește viața profesională, ci și pe plan personal. Mintea ta este plină de idei frumoase, așa că apucă-te de treabă și dă contur gândurilor tale, transformă-le în planuri și pune-le în aplicare.

Datorită energiei oferite de Lună, te simți mai bine ca niciodată în pielea ta. Parcă ai scăpat de o povară grea de pe umeri. Ești inspirată să trăiești cu adevărat, să îți eliberezi copilul interior, să încalci regulile impuse chiar de către tine și să trăiești cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending