Connect with us

Spiritual

ACESTA ESTE SINGURUL SECRET PE CARE TREBUIE SĂ ÎL ȘTII PENTRU A FI CU ADEVĂRAT FERICITĂ

 

Ascultă ce îți spune Universul. Nu trebuie să îți cunoști drumul în viață. Important este să nu te oprești niciodată din a merge înainte. Nu te întoarce în trecut și nici nu rămâne prea mult blocată într-un singur loc.

Știu că te simți pierdută și confuză în această călătorie pe care o numim viață. Privești în jurul tău și toți ceilalți par să știe ce vor. AI încercat să pui în practică câteva idei pentru că ți s-au părut interesante, însă nu ai fost foarte mulțumită de rezultat. Mai mult decât atât, în ultima perioadă parcă nimic nu te mulțumește. ȘI, totuși, în ciuda faptului că nu vrei să rămâi blocată într-un loc în care nu îți arăți potențialul, nu prea ești sigură de ce faci.

De atât de multe ori te simți speriată, nesigură. Ești o persoană inteligentă… iar această lipsă de direcție nu prea are sens pentru tine. Te întrebi adesea că dacă ești atât de inteligentă… nu ar trebui să știi unde vrei să mergi și ce vrei să faci pentru a face ceva interesant în această lume? Te simți din ce în ce mai neimportantă din cauza nesiguranței tale. Simți că nu îți găsești locul. Nici sensul.

Ți-ai pierdut drumul fără să știi. Îți este frică de ce urmează pentru că nu știi încotro vrei să o apuci. Nu îți mai dai seama ce te face fericită… și nici ce îți dorești cu adevărat de la viață. Te gândești că dacă dai din nou greș, nu te vei mai putea ridica de la pământ.

Eșți nefericită, blocată în acest purgatoriu între eșec și adevăr, nu mergi nici înainte, nici înapoi…. și te simți mai neliniștită ca niciodată. Știi că timpul trece și tu nu poți vedea ce urmează pentru tine, așa că te temi tot mai mult să pășești în necunoscut.

Adevărul este că nimeni nu știe încotro se îndreaptă. Cum poți știi încotro mergi când nu există nimic real decât acest moment prezent? Nu te mai învinovăți atât de tare pentru gândurile tale, pentru confuzia ta. Îndoiala este normală. Frica, din păcate, este normală și ea. Depinde doar de tine să decizi cum vrei să trăiești această viață. Poți admite că nu știi ce urmează și să alegi să trăiești în prezent cu multă curiozitate, cu deschidere către nou, cu bucurie, cu recunoștință. Sau… poți trăi tot restul vieții tale îndoindu-te de tine și de călătoria ta. Este alegere ta. Fie că îți place sau nu-ți place, tu decizi ce se va întâmpla în continuare. De data aceasta nu mai este nimeni pe scenă în afară de tine. Este viața ta și tu ai puterea de a o crea – în bine sau în rău.

Nu trebuie să știi nici unde vei ajunge în viitor. Viața își continuă drumul cu sau fără participarea ta. Nu poți opri timpul, așa că bucură-te de el cât încă îl mai ai. Pune deoparte grijile cu privire la ce urmează și îndreaptă-ți atenția asupra momentului care se întâmplă chiar acum în fața ochilor tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spiritual

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU INIMILE FRÂNTE

 

Nimeni nu îți spune că inima ta va fi frântă de nenumărate ori înainte de a fi cu adevărat fericită.

Întotdeauna viața te va uimi în cele mai incredibile moduri însă, de multe ori îți va frânge inima într-un mod complet neașteptat. Oamenii spun că viața ne oferă lecții care ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem, să ne transformăm, însă nimeni nu ne avertizează că vom trece prin durere și tristețe, vom fi nevoiți să depășim obstacole dificile, să urcăm munți ale căror culmi par de neatins și să învățăm să fim bine cu noi înșine. Nimeni nu ne va spune că trebuie să luptăm zi de zi, să nu ne pierdem niciodată speranța și să iubim viața așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Nimeni nu îți spune că inima ta va fi frântă de nenumărate ori înainte de a fi cu adevărat fericită.

Nimeni nu te învață cum să treci prin toate momentele grele pentru că nimeni nu știe câtă durere și suferință trebuie să înduri. Nimenu nu știe cât de sensibil este sufletul tău. Nimeni nu știe câte nopți albe ai. Nimeni nu știe cât de tristă îți este inima.

Indiferent de cum este călătoria ta, ți-am pregătit o rugăciune puternică pentru a te ajuta să readuci liniștea și pacea în viața ta. Nu îți pierde speranța că în curând va fi mai bine. Ai încredere în Univers și în planul lui divin.

 

Mă rog să nu fiu nevoită să mă târăsc prin viață zeci de ani doar pentru a găsi locul unde trebuie să fiu.

Mă rog să nu fiu nevoită să lupt singură doar pentru a calmă tot haosul din mintea mea.

Mă rog să pot să îmi înțeleg toate sentimentele, stările și emoțiile. Mă rog să mă accept pentru ceea ce sunt.

Mă rog să pot îndura tăcerea ce îmi apasă sufletul.

Mă rog să nu am nevoie să mă pierd din nou doar pentru a găsi o mică bucată de fericire în această lume.

 

Mă rog să nu mai am nevoie să trec din nou prin trauma doar pentru a învăța să am grijă de inima mea.

Mă rog să nu îmi pierd speranța în oameni. Să fiu în continuare capabilă să văd binele din sufletele altora, chiar dacă am fost rănită.

Mă rog să pot privi înapoi în trecutul meu și să depășesc durerea pentru a vedea doar amintirile frumoase.

Mă rog că orice momente dificile care mă așteaptă să fie de scurtă durată și să mă învețe lecții importante.

Mă rog să mai pot crede în puterea vindecării.

Mă rog ca, oricât de tare voi cădea la pământ dată viitoare, să găsesc curaj în inima mea să mă ridic și să îmi continui drumul.

Mă rog să am încredere în tine, Doamne, și să îți urmez planul divin.

Continue Reading

Trending