Connect with us

Sanatate

11 moduri de a vă decalcifia glanda pineala indiferent de vârstă

(De la wikipedia): „glanda pineală (de asemenea, numită și corpul pineal, epiphysis cerebri, epifiză, conarium sau al treilea ochi) este o glandă endocrină mică care se găsește în creierul vertebratelor. Ea produce melatonina, derivatul serotoninei, un hormon care afectează modularea alternanței trezire / somn și funcțiilor sezoniere ale creierului. Forma sa seamănă cu un con de pin mic (de unde și numele), și este situată în apropiere de centrul creierului, între cele două emisfere, ascunsă într-un șanț în care cele două organisme talamice rotunjite se întâlnesc. ”

Cum funcționează?

Glanda pineală este activată de lumină, iar aceasta controlează diferitele bioritmuri ale corpului. Funcționează în armonie cu glanda hipotalamus, care controlează setea, foamea, dorința sexuală și ceasul biologic al corpului care determină procesul nostru de îmbătrânire. Când se trezește, se simte o presiune la baza creierului. Activarea celui de-al treilea ochi influențează toate aspectele vieții. Ce vă oferă:

 • Imagistică mentală
 • Percepție, mai clară și mai precisă a scopului vieții
 • Activarea sau consolidarea capacității de a vedea ceea ce este cunoscut sub numele de „matrice de conștientizare”
 • Detectarea mai ușoară a adevăratelor intenții ale celor din jur
 • Proiecții astrale mai facile

În timp ce funcția fiziologică a glandei pineale a fost necunoscută până în perioada recentă, tradițiile mistice și școlile esoterice cunosc de mult acest domeniu și faptul că în mijlocul creierului pare a se găsi veriga de legătură dintre lumile fizice și spirituale. Mulți au spus că trezirea de-al treilea ochi acționează ca o „poartă stelară”. Glanda pineala este văzută ca o poartă de acces care duce la tărâmuri interioare și spații de conștiință mai mari.

Calcifierea glandei pineale

Glanda pineală a celor mai mulți oameni este puternic calcifiată în momentul în care ating vârsta de 17 de ani, atât de mult, astfel încât aceasta apare ca un bulgăre de calciu în timpul unui RMN. Calcifierea este acumularea de cristale de fosfat de calciu, în diferite părți ale corpului. Glanda pineala începe să se pietrifice din cauza efectelor nocive ale substanțelor artificiale, cum ar fi produsele chimice fluorurate găsite în sistemele publice de apă și pastă de dinți, hormonii și aditivii din alimente și zaharuri procesate și îndulcitorii artificiali din băuturile răcoritoare. Telefoanele mobile sunt, de asemenea, identificate ca fiind dăunătoare pentru glanda pineală din cauza concentrațiilor mari de radiații.

Cum să vă decalcifiați glanda pineală

Ideea de a avea o glandă pineală calcifiată poate fi asemănată cu o ușă blocată. Deși este imposibil să poată fi utilizată în timp ce este închisă, totuși reprezintă o ușă, nu mai puțin! Dacă aplicăm o forță constantă, ușa se va deschide în cele din urmă. Mai jos veți găsi ceea ce se spune că sunt unele dintre cele mai bune moduri de a decalcifia cel de al treilea ochi:

 

 • Evitați tot ceea ce conține fluor: pasta de dinți cu fluor, fructele și legumele anorganice, cabinele de duș cu filtru, carnea roșie, precum și orice sucuri, alimente și băuturi artificiale. Știm cât de greu poate fi să ne rezumăm doar la fructe și legume ecologice , dar este important să începeți să faceți aceste schimbări oriunde este posibil.
 • Detoxifianți și stimulente ai glandei pineale: Hydrilla verticillata, Chlorella, Spirulina, algele verzi-albastre, iod, zeolit, ginseng, borax, D3, argilă Bentonit, clorofilă, ulei de ficat de pește.
 • Alimente: cacao, fructe de pădure goji, coriandru, pepene verde, banane, miere, ulei de cocos, semințe de cânepă, alge marine, și suc de noni.
 • Uleiurile esențiale pot fi folosite pentru a ajuta la stimularea activității glandei pineale și la facilitarea stărilor de conștientizare, inclusiv în meditație, proiecție astrală, etc. Printre uleiurile esențiale bune pentru glanda pineala se includ: lavanda, lemnul de santal, tămâia, pătrunjelul, davana, pin, lotus roz, și pelin (utilizarea în exces a pelinului are un efect de neurotoxină dacă este inhalat direct, așa că fiți atenți!). Uleiurile esențiale pot fi mirosite, arse într-un difuzor sau nebulizator, și se pot adăuga la apa de baie.
 • Acidul citric (sau multe lămâi)
 • Usturoiul (folosiți aproximativ o jumătate de cățel pe zi sau mai mult , dacă îl pisați și îl amestecați cu oțet de mere sau suc proaspăt de lămâie pentru a-i diminua mirosul specific. Puteți folosi oțetul sau resturile de suc de lămâie la salată)
 • oțetul de mere crud (Conține acid malic. Puteți folosi mult. Asigurați-vă că e crud, este foarte important. Acesta aduce atât de multe beneficii în afară de glanda pineală!
 • Privitul soarelui (privitul soarelui în timpul primelor 15 minute de la răsărit și ultimele 15 de minute de la apus va face minuni pentru glanda pineală)
 • Meditația și cântatul regulat. Cântatul face ca osul tetraedru din nas să rezoneze și această rezonanță face ca glanda pineală să fie stimulată iar când este stimulată secretă mai mulți hormoni benefici, și amintiți-vă: acești hormoni benefici mențin aspectul tineresc.
 • Sunetul „OM” rezonează cu a patra Chakră, cunoscută sub numele de Centrul inimii. Repetarea ritmică a cuvântului OM vă va deschide unei conștientizări mai universale și mai integrate. Puteți cânta 5 minute, 10 minute, sau oricât de mult doriți.
 • Cristalele care ajută glanda pineală includ: Amethyst (baghetă), cuarț (baghetă), Piatra Lunii, Pietersite, safir purpuriu, turmalin purpuriu, Rhodonit, Rose Aura și Sodalit. Cu toate acestea, orice piatră prețioasă indigo, violet sau violet închis sau alt fel de cristal de această culoare poate fi folosit pentru a stimula glanda pineală și deschide / echilibra / alinia chakrele 6 și 7. Plasarea acestora direct pe cel de al 3-lea ochi sau pe chakra frunții timp de 15-30 de minute pe zi sau în fiecare altă zi va ajuta deschiderea / echilibrarea / alinierea chakrei celui de al treilea ochi (dintre sprâncene) . Cel mai bun exercițiu pentru stimularea și sănătatea glandei pineale este să folosiți un obelisc cu cristale de ametist sau o baghetă de ametist, în punctul în care ar putea fi ce de al 3-lea ochi (punct în care bagheta trebuie sa atingă pielea) și să priviți în sus, direct la soare, cu ochii închiși. Faceți acest lucru de zi cu zi sau ori de câte ori simțiți că e nevoie timp de aproximativ 5-10 minute. Puteți folosi, de asemenea, Quartz (baghetă), la fel de bine.
 • Entheogeni naturali (nu sunt pentru toată lumea): Google Entheogeni pentru mai multe informații.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanatate

5 remedii pentru diaree 100% naturale

Există câteva remedii naturale pentru diaree la care poți recurge dacă nu ai altceva la îndemână sau vrei pur și simplu să încerci un tratament natural.

 

Există câteva remedii naturale pentru episoadele de diaree. Această afecțiune apare, de obicei, din cauza unei infecții virale sau bacteriene, intoxicației alimentare sau utilizării prelungite a antibioticelor.

Te confrunți cu diareea? Dacă da, încearcă aceste remedii naturale pentru diaree!

În multe situații, trebuie să consulți un medic atunci când ai diaree pentru a afla cauza principală a problemei. Există câteva remedii naturale alternative pentru diaree, care te pot ajuta să accelerezi recuperarea. De fapt, multe dintre aceste tratamente te pot ajuta să înlocuiești fluidele și substanțele nutritive pe care corpul le pierde atunci când suferă de mișcări frecvente ale intestinului.

5 remedii pentru diaree 100% naturale

Diareea este o afecțiune digestivă care produce scaune frecvente și apoase. De obicei, nu provoacă apariția complicațiilor și durează doar câteva zile. Cu toate acestea, în funcție de cauză, poate deveni un disconfort cronic.

Dacă diareea este cronică, trebuie să fii evaluat de un profesionist cât mai curând posibil, deoarece vei avea nevoie cu siguranță de tratament. Uneori, există o cauză mai gravă, pe care trebuie să o tratezi pentru a opri diareea.

În plus, va trebui să compensezi pierderile nutriționale suferite de organism. Mai jos, îți vom oferi câteva remedii naturale pentru diaree care te pot ajuta să controlezi mișcările intestinale în cazurile acute.

1. Ceai de ghimbir

Potrivit unor cercetări, ghimbirul are efecte antibacteriene asupra bacteriilor precum E. coli.

Există mai multe studii științifice care sugerează faptul că ghimbirul este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru diaree. De fapt, datorită capacității ghimbirului de a ajuta la oprirea dezvoltării bacteriilor dăunătoare, cum ar fi E. coli, mulți oameni de știință numesc acest ingredient un antidiareic natural.

De asemenea, are proprietăți antiinflamatoare și digestive, care ajută la calmarea problemelor abdominale, cum ar fi indigestia și balonarea. Este unul dintre cele mai utilizate remedii pentru calmarea disconforturilor, cum ar fi greața, vărsăturile și spasmele abdominale.

Ingrediente

 • 1 linguriță de ghimbir ras (7 g)
 • 1 cană de apă (250 ml)

Mod de preparare

 • Mai întâi, pune ghimbirul ras într-o cană cu apă.
 • Fierbe amestecul timp de aproximativ 3 minute și lasă-l la infuzat.
 • Strecoară-l și consumă-l de 2 sau 3 ori pe zi.

2. Oțet din cidru de mere

Atunci când este consumat în cantități moderate, oțetul de mere poate ajuta la controlul episoadelor de diaree. Cu toate acestea, ar trebui să fii foarte precaut/ă, deoarece excesul poate avea efectul opus. Acest beneficiu se datorează efectului antiseptic al oțetului, care poate ajuta la combaterea anumitor infecții bacteriene care cauzează diaree.

Printre altele, acest ingredient fermentat ajută la înlocuirea lichidelor pierdute și favorizează dezvoltarea bacteriilor benefice din intestine. Desigur, trebuie să-l consumi diluat, deoarece oțetul pur de mere este prea acid și poate fi contraproductiv.

Ingrediente

 • 2 linguri de oțet de mere (20 ml)
 • 1 cană de apă (200 ml)
 • 1 lingură de miere de albine (15 g)

Mod de preparare

 • Mai întâi, diluează oțetul de mere într-o cană cu apă caldă.
 • Apoi, îndulcește-l cu o lingură de miere.
 • Consumă această băutură de maxim 2 ori pe zi.

3. Ceai de mușețel

Mușețelul poate ajuta la calmarea proceselor digestive, mai ales atunci când apar multe mișcări intestinale. Deși nu oprește în mod specific diareea, ceaiul de mușețel are proprietăți calmante care sunt benefice dacă suferi de această problemă digestivă. Consumul de ceai de mușețel ajută la prevenirea deshidratării și la reducerea spasmelor stomacale.

Ingrediente

 • 1 lingură de flori de mușețel (15 g)
 • 1 cană de apă (250 ml)
 • Miere de albine (opțional)

Mod de preparare

 • Pentru început, pune florile de mușețel într-o cană cu apă clocotită.
 • Acoperă infuzia și las-o să stea timp de 10 minute.
 • Apoi, trece ceaiul printr-o strecurătoare și îndulcește-l cu miere, dacă vrei.
 • Bea acest ceai de 2 sau 3 ori pe zi până când simți o ameliorare.

4. Soluție cu electroliți

Pentru a face față episoadelor de diaree, este important să înlocuiești electroliții pierduți din cauza acestei probleme. Prin urmare, o opțiune bună pentru a completa tratamentul este să pregătești o soluție cu apă și bicarbonat de sodiu.

Ingrediente

 • 1/2 linguriță de sare (2,5 g)
 • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu (2,5 g)
 • 1 linguriță de zahăr (5 g)
 • 1 pahar de apă (200 ml)

Mod de preparare

 • Mai întâi, diluează toate ingredientele într-un pahar cu apă caldă.
 • Apoi, amestecă bine, astfel încât totul să se dizolve.
 • Consumă lichidul cald de 2 ori pe zi.

5. Ceai de coajă de portocală

Componentele cojii de portocală oferă beneficii pentru controlului digestiei.

Datorită conținutului ridicat de fitonutrienți și flavonoizi, cojile de portocală sunt o opțiune sănătoasă pentru a te ajuta să faci față diareii. Cojile au proprietăți antiinflamatoare și calmante care ajută la reglarea digestiei.

Ingrediente

 • Coaja unei portocale
 • 1 cană de apă (250 ml)

Mod de preparare

 • Mai întâi, fierbe coaja de portocală în apă timp de 5 minute.
 • Așteaptă să se răcească și strecoară lichidul.
 • Apoi, dacă dorești, îndulcește-l cu puțină miere.
 • Consumă 2 căni pe zi.

Suferi de diaree? Nu uita că, pe lângă folosirea remediilor naturale de mai sus, trebuie să te hidratezi corespunzător și să ai grijă cu dieta și obiceiurile alimentare. Dacă diareea persistă câteva zile sau se agravează, consultă imediat medicul.

Continue Reading

Trending